Arkiv

Print

Jens Nørremølle

pop, latin, rock

Fre 09 Maj KL 21:00 entrÉ
Billetter sælges i døren.


Jens Nørremølles andet soloalbum, "Gråsprængt og Himmelvendt", er af
BT blevet kåret som et af 2007's 10 bedste albums og nu kan han igen høres live i Krudttønden fredag d. 9. maj kl 21. Med sig har han Klaus Menzer på trommer, Thorbjørn Appehl på bas, Julie C.A.G. Jakobsen på kor og Thomas Petersen på guitar - samt special gueststars.

Jens Nørremølle er sanger, sangskriver og keyboardspiller. "en af landets bedste sangskrivere" skrev BT - "Her står de magiske vendinger og mest utrolige rim nærmest i kø for at komme til. Melodierne er lige så forførende som de 14 skønne fortællinger, der uden at mase sig på præcist fanger magien i hverdagen" (BT). Han udgav i 2005 cd'en "Forelskede Sommer" - "et gennemført indtagende album - en af den slags bagateller, der har det med at krybe ind under huden på én. Og blive der" (Information). "Gråsprængt og Himmelvendt".

Jens Nørremølles musik er et melodistærk møde mellem pop, latin, rock og groovy sange og hans musikere er kendt fra bands som Sneakers, Savage Rose, Randi Laubek, Sko / Torp, Jorden Kalder m.fl. og også Jens Nørremølle's medlemskab af Venter på Far og lange samarbejde med Anne Dorte, samt arbejde med Love Shop, Lars HUG, Singing Zoo m.fl. kan høres.