Arkiv

Print

CÆCILIE NORBY
Southern love stories
Xavier Desandre Navarre
Jacob Gurrevitsch
Kristor Brådsgård

Copenhagen Jazzfestival 2019

Fre 12 Jul KL 20:00 EntrÉ 250 kr
Billetter sælges gennem Billetto.dkCæcilie Norby har igennem sin karriere været skelsættende og banebrydende mht. at navigere på tværs af musikalske genrer- fra pop, rock, klassisk til Jazz og forene dem i et helstøbt troværdigt udtryk. Hun anses som værende én af Europas vigtigste vokalister på den rytmiske scene, og har sunget med mange af de største stjerner verden over. Med rette, er hun i udlandet blevet tildelt kendenavnet "The Danish Vocal Queen".

I hendes karriere, som spænder sig over 25 år, har hun fortolket og bevæget sig indenfor et musikalsk sfære, som ikke hæfter sig ved afgrænsninger, men ved mulighederne i musikken.

Cæcilie Norbys intimkoncerter på Krudttønden under Copenhagen Jazz Festival er lidt af et tilløbsstykke. Hun formår som ingen anden, at inddrage publikum på en rejse, hvor musikalske universer åbenbarer sig.

Ved disse eksklusive intim koncerter vil hun sammen sin formidable trio begive sig ud på en passioneret rejse igennem det sydeuropæiske landskab. En sanselig rejse hvor musikken emmer af romantik, melankoli m.m. Repertoiret vil spænde vidt- med bl.a. numre af Michel Legrand, Jobim, samt musik af Cæcilie Norby.

Til lejligheden har Cæcilie Norby endnu en gang sammensat et dreamteam af en trio.

Fra Frankrig den hyldede og farverige trommeslager og percusionist Xavier Desandre Navarre, som har spillet med bl.a. Gil Evans, John Scofield, David Sanborn, Didier Lockwood og komponeret flere film scores bl.a. til Luc Besson’s film Léon og Menno Mevies’s film Manolete.

På guitar, den danske guitarist Jacob Gurrevitsch, som beundres for hans romantiske og virtuose guitarspil. I Danmark har mange hørt ham spille med bl.a. Svage Rose og Erann DD. Hans nummer ”Lovers in Paris” har fået mere end 100.000 views på You tube, og har medvirket på den franske compilation Buddha Bar samt den prominente musikserie Café del mar. 

På bas, danske basfænomen Kristor Brådsgård som siden 1999 har turneret i mere end 5 kontinenter som et ledende medlem af bandet JazzKamikaze, som bl.a. har været spydspids for dansk jazz samt vundet flere internationale priser.

Publikum kan se frem til en koncert i verdensklasse.

Line up:
Cæcilie Norby,
vokal (DK)
Xavier Desandre Navarre, trommer/perc. (FR)
Jacob Gurrevitsch, guitar (DK)
Kristor Brådsgård, bas (DK)