Cala & Källing

Fre 24 Okt KL 21:00 EntrÉ 60 kr
CALA

Storladne harmonier og intimt nærvær kendetegner Cala, når de går på scenen, med deres egne sange.

Fuld af kontraster og med et ligefremt udtryk bæres musikken frem af det yderst velspillende band og Malene Ingeman Madsens karismatiske vokal.

Cala magter på samme tid at være både melankolsk og livsbekræftende, kraftfuld og intimt, upoleret og fint - musikken rykker over scenekanten med et skiftende og levende tempo.

Cala består af
Malene Ingeman Madsen: Vokal
Søren Koh Pendrup Jørgensen: Saxofon og guitar
Theis Madsen: Pianist
Simon Abrahamsson: Bassist:
Adam Winberg: Trommeslager

Gruppen leverer et overbevisende levende og unikt musikalsk udtryk. De er kendt for medrivende koncerter, der finder vej ind i sjælen hos deres publikum.

Se mere på myspace.com/calaband


Källing
- Jørgen Leth som kvinde og hendes kompagnon?

Källing udgav i 2007 pladen "Sød musik" med danske beat-sange af Tine Kjær Jørgensen og Tomas Raae. Ved denne lejlighed kan Källing opleves i en intim folk- konstellation, hvor vokaler, guitarer og keyboards mødes og tilsammen danner lydbilledet. Källing er pulserende og levende musik fremført med et umiddelbart og ærligt udtryk, hvor det rå og det sårbare går hånd i hånd. Den lyse vokal og beat-teksterne, som har kendetegnet Källing indtil nu, vil blive suppleret af en mørkere, mere afdæmpet og croonende sound.

For tiden arbejder de to med at forberede deres næste album, og vil sandsynligvis spille et par af de nye numre til arrangementet på Krudtønden.

Musikken kan høres på: www.myspace.com/kaelling