Arkiv

Print

Sort Julemarked 2009

Club Braincorp. & Club Stahlwerk

Lør 12 Dec KL 16:00 EntrÉ MARKED FRI / KONCERT 50 kr
Billetter sælges i døren.


Club Braincorp. & Club Stahlwerk Præsenterer:


Sort Julemarked 2009
Feat:

Necro Facility (S)

Royal Tribute To The Kingdom Of Mushroom

Resident DJ´s

Marked fra KL. 16.00 - 22.00
Live musik & DJ´s fra KL. 22.00

Så åbner de 2 Københavnske klubber Stahlwerk & Braincorp. dørene op på et af årets mørkeste dage for vores Sorte Julemarked, som er en tradition som er blevet afholdt siden 2005. Denne gang er vi tilbage på Krudttønden hvor markedet har været tidligere. I år byder vi igen på marked med en del stande samt live musik fra det store udland og Danmark samt DJ´s der vil underholde. Standene vil blive offentliggjort efter d. 1/11.

Necro Facility (S)
For første gang nogensinde byder vi på den svenske EBM/Industrial komet Necro Facility som er signet på det Svenske pladeselskab Progress Productions som også er kendt for bands som f.eks Mr. Jones Machine, Mommy Hurt My Head, Red Cell, System, Iambia og mange flere. Necro Facility har sluppet 2 albums "The Black Paintings" & "The Room" som medvirket på utallige compilations indenfor scenen. Det seneste skud på stammen er den store klub basker "Do You Feel The Same" som også er på den nye Septic Compilation.

Stilmæssigt spiller Necro Facility en fanden ivolsk form for Industrial/EBM med aggressiv vokal der til tider minder og bands som f.eks X-Fusion, Disharmony, og Skinny Puppy. Necro Facility har live fået tilføjet en guitarist til at give en tand mere energi på scenen, selvom de 2 oprindelige medlemmer Oscar og Henrik har en fantastisk energi som sjældent er set fra et ungt band.


Royal Tribute To The Kingdom Of Mushroom:
For en sjælden gangs skyld byder Club Braincorp. & Club Stahlwerk på et noget anderledes band end man er vant til at se fra de 2 arrangører, nemlig Dark Ambient/Neoclassical bandet Royal Tribute To The Kingdom Of Mushroom som består af Andreas S. og Johan S.
Royal Tribute…. er fra Århus hvor de b.l.a har åbnet for Die Weisse Rose (Cold Meat Industry). Royal Tribute… byder på en unique lyd hvor de blander de bombastiske lyde med keyboard flader og en del vokal, de er meget inspireret af bands som Coil, Nine Inch Nails, Joy Division, Muse
Throbbing Gristle, Skinny Puppy med flere, efter hvad de selv siger. Royal Tribute To The Kingdom Of Mushroom vil denne aften for første gang stå på den københavnske scene.


www.myspace.com/royaltribute
www.myspace.com/necrofacility
www.club-stahlwerk.dk
www.braincorp.dk