Arkiv

Print

Mushi m. band

Rock / Pop

Fre 11 Maj KL 21:00 EntrÉ 50 kr
Lidenskab ud over scenekanten

Bandet Mushi har noget på hjerte. Og det bliver leveret med en energi, musikalitet og overbevisning man skal lede længe efter på den danske musikscene. Bag navnet står Rasmus Fynbo, som benytter sig af nye utraditionelle markedsføringsmetoder i kampen om lytterne.
Overskud, spilleglæde og energi, der rækker ud over scenekanten, kendetegner Mushys musik - både på den aktuelle cd "Unbelonging"og live. Den syv mand store besætning kan levere en medrivende stemning med utraditionelle instrumenter som harmonika og kontrabas, og henvender sig til et bredt publikum med smag for kvalitet. Stilen kan beskrives som en blanding af indie-rockens direkte udtryk, singer/songwriterens intensitet og poppens syng-med omkvæd.

Musikken er inspireret af kunstnere som: Eels, Elliott Smith, Kashmir, The Beatles, Lloyd Cole, Kaizers Orchestra, Aimee Mann og Leonard Cohen. Musikken er dog unik med en særegen stil præget af gode melodier og velskrevne tekster.

Pressen Skrev:

Gaffa: "lovende navn på den danske indie-scene" Thomas Borre, d. 18/11 2004

"Leder du efter det nye store danske håb på rockscenen, behøver du ikke at lede længere. Mushy leverer med 'Unbelonging' et så overbevisende udspil at det er svært at holde begejstringen nede. (...) Rasmus Fynbo er et unikt talent og har leveret et unikt album. Danmark, vågn op!" (6/6 stjerner) Kleif, anmelder på solidwave.dk, 29/6 2004

"Han har en spændende og blåtonet stemme og musikken emmer af mystik. (...) Der et blus på udtrykket og en rigtig midteuropæisk stemning. Rigtig flot af en-mands-bandet Mushy."
Kulturminister Brian Mikkelsen, gæsteanmelder på mymusic.dk, 25/6 2004

"lovende debut", "rummet ulmede af energi, karisma og udadvendt attitude "om Mushys første live optræden.
Helle Juhl Lassen, anmelder på mymusic.dk, 22/11 2004
"Den himmelske inspiration rammer bredt på enmandshæren Mushy`s album, Unbelonging. En samling af 11 meget vidtfavnende sange, men med den gode melodi og rige instrumentering som konstant rød tråd. Det er intet mindre end mesterligt!" Jannik Tai Mosholt, anmelder på mymusic.dk, 10/6 2004