Arkiv

Print

Sinne Eeg / Lars Jansson Duo

Vinter Jazz

Fre 04 Feb KL 20:00 EntrÉ 150 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dkSinne Eeg / Lars Jansson Duo
Et sjældent møde mellem 2 af Skandinaviens største jazzmusikere!

Sinne Eeg (DK) - sang
Lars Jansson (SE) - klaver

Sinne Eeg og Lars Jansson optræder under Vinterjazz 2011 som duo på en eksklusiv tourné.

Samarbejdet tog sin begyndelse med indspilningen af Sinne Eeg's gennembruds-cd "Waiting For Dawn" fra 2007, hvor Lars Jansson bidrog både som musiker og som med-komponist. Selvsamme cd blev forøvrigt kåret som Bedste Vokal Jazz CD 2007 under Danish Music Award (DMA).

Siden har de to musikere (pga. travlhed med andre projekter) kun optrådt sammen ved få lejligheder. En af disse lejligheder var under Copenhagen Jazzfestival 2010 i en totalt proppet Krudttønden, hvor de debuterede som duo. Koncerten var så vellykket, at de to musikere enedes om den forestående duo-tourné.

Der er tale om musikalitet, lydhørhed, fantasi og musikalsk leg i særklasse!
Sinne Eeg og Lars Jansson taler i den grad samme musikalske sprog og supplerer hinanden på fornem vis. Duoen spiller numre af Lars Jansson og Sinne Eeg samt enkelte jazz standards.

Lars Jansson regnes for en af Europas dygtigste jazzpianister. Han har spillet på de største jazzz-scener i europa og er desuden en fremragende komponist.

Sinne Eeg har siden sit gennembrud i Danmark i 2007 høstet stor anerkendelse i ind- og udland. I 2009 modtog hun DR Jazz Prisen. Senest modtog hun en Danish Music Award for bedste jazz vokal udgivelse i 2010 (forøvrigt vandt hun samme kategori i 2007)