Arkiv

Print

Santa Cruz

JAZZ/ROCK FUSION

Lør 01 Okt KL 20:00 EntrÉ 120 kr
Billetter sælges i døren.SANTA CRUZ
Poul Halberg (guitar) Hans Ulrik (saxofoner) Frans Bak (keyboard)
Bo Stief (elbas) Alex Riel (trommer)

Her er tale om et stjernehold! Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrene gennem de sidste mange år. I SANTA CRUZ har de fundet en legeplads, hvor de får lov at boltre sig med nære musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og det indimellem - og enhver, der har oplevet en livekoncert med bandet, vil ikke være tvivl om at de elsker det!

Santa Cruz udgav i 2009 cd'en "When The Sun Goes Down" med helt nyt materiale og har fået mange anmelderroser for dens afsmittende udladning af energi og spilleglæde. Cd'en blev indspillet i studiet under de mest udsædvanligt inspirerende og lykkelige omstændigheder, der synes at have bragt de bedste og mest veloplagte sider frem hos alle bandets medlemmer. De fleste tracks er da også first takes, så bandets uovertrufne spilleglæde og spontanitet er bevaret.

Det usædvanlige ved all star bandet SANTA CRUZ er, at det genstartede som et retroband, der spillede den musik som bandet stod for i 80'erne. Nu er det meste af repertoiret skiftet ud med spritnye opdaterede kompositioner fra orkesterets hånd - og udover et par enkelte afstikkere til fortiden, er det denne nye musik, der kan høres på "When The Sun Goes Down." Se venligst bandets hjemmeside for yderlige info.


www.myspace.com/santacruzdenmark