Arkiv

Print

BANDS OF TOMORROW

Indie Rock

Fre 18 Feb KL 21:00 entrÉ
Billetter sælges i døren.


Travers KL 21.00
Travers laver tilbagelænede, rockede og legefulde kompositioner. Post rock, Indie hygge, melodiøs og halvrå melankoli.

www.myspace.com/mokbok

Frank Kruse KL 21.30
Frank Kruse med band, spiller melodiske og personlige sange, med rødder i rock, country og folk. En koncert med Frank Kruse, er en nærværende og positiv oplevelse, med masser af plads til både fordybelse og fri dans!

www.bandbase.dk/Frankkruse/

Paradoks KL 22.00
Kompleks og iørefaldende Udadvendt og støjende. Paradoks spiller indierock, der er både skødesløst og fantasifuldt i sin omgang med rockmusikken. Det alternative og skæve gøres spiseligt, og bandet bevæger sig uden om indadvendthed og matematikmusik, på trods af at virkemidlerne er skæve taktarter, tonalt vovemod og alternative sangstrukturer. Bandets sange er både dybe og slidstærke, såvel som umiddelbare og begejstrende. Lyduniverset er nært og upoleret, og musikken bærer præg af finurligheder og underspillet humor.

www.myspace.com/paradoksmusik


Turning Tables KL 22.30
Turning Tables spiller inderlig indie pop med et medrivende og lyttervenligt udtryk. Med elementer fra både folk og synth-pop spiller de ud fra en dyb kærlighed til musikkens både skæve og stilrene aspekter.

www.bandbase.dk/TurningTables/


Lima Lima KL 23.00
Lima Lima er et nyt spændende noise-pop band på den danske scene.
I centrum står den gode melodi, omkranset af atmosfæriske passager og alternative beats. Der er kælet for detaljerne og musikken tager ofte overraskende drejninger, der fastholder lytterens opmærksomhed. Lima Lima er netop ved at lægge sidste hånd på et nyt album, der forventes at udkomme i foråret 2011. Albummet har titlen "Intoxication" og er produceret af Lima Lima og Rune Borup (I Got You On Tape) og singlen "Call Girl" i samarbejde med Frederik Thaae (A Kid Hereafter) og Kristian Thomsen.

www.myspace.com/limalimamusic