Arkiv

Print

The Lover /
The Dumb Waiter

That Theatre Company

Tor 25 Okt - Lør 24 Nov
MAN - FRE KL 20.00
LØR KL 17.00
EntrÉ 165 kr
Abonnement Ta´i Teatret 110 Kr
Unge u. 25 År 100 Kr
Gruppe 145 Kr
Gruppe ung 100 Kr
T30 (min. 4 unge under 25 år til 30 kr. pr stk.)

Billetter sælges gennem Billetnet

That Theatre Company er stolt over at kunne tilbyde chancen for at kunne opleve to af Nobel pris vinderen Harold Pinter's bedste stykker på én aften.

The Lover / The Dumb Waiter

Instrueret af: Claus Bue

THE DUMB WAITER
The Dumb Waiter er den klassiske komedie omkring trussel og spænding. Med denne Københavnske genopsætning fejres 50 års jubilæet af dette sjældent opførte et akts stykke.
Hovedrollerne spilles af to fremragende skuespillere Tom McEwan og Ian Burns.
I et luft fattigt kælderrum venter to lejemordere på at få oplyst identiteten på deres næste offer. De to mænds makkerskab går langt tilbage. Men idag er deres normalt effektive rutine blevet forstyrret. Usynlige kræfter slår ned i deres vaklende og mørke skøre verden. Alt imens dukker mere og mere bizarre ordrer op via køkkenelevatoren, på engelsk også kaldet ''the Dumb Waiter''.

THE LOVER
The Lover omhandler et gift par. Sarah har taget sig en elsker, som hun hygger sig med hjemme, mens manden Richard er på arbejde. Men Richard er ikke alene klar over situationen, han diskuterer den også åbenlyst med sin kone. De snakker om Sarah's elsker og om Richard's besøg hos en prostitueret, da vi opdager, at de rent faktisk har et slags mystisk rollespil kørende. Og vi spørger os selv: er elskeren en særskilt person eller en særskilt rolle? En dag bryder Richard med konventionen ''elskeren'', og Sarah efterlades forvirret og ulykkelig. Vil hun kunne acceptere hans fravalg og ændre spillet?

''Sira Stampe besidder den gådefulde tiltrækningskraft, som er strengt nødvendig og dybt rodfæstet i Pinter's kvindelige karakterer. Et karatertræk kvinderne må besidde, hvis deres tvetydighed skal kunne tryllebinde, mystificere og føre os bag lyset.''

Stykket spilles på engelsk