Eventkalender

Print

Info

SECOND LINE JAZZBAND, SVERIGE

Østerbro Jazzklub

Lør 19 Okt KL 20:00 EntrÉ 130 KR / MEDL 80 kr
Billetter sælges i døren.


Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere tilbage i 1989 hvor de fleste af bandets medlemmer var teenagers. Der er i dag stadig tre af bandets oprindelige seks medlemmer tilbage. Second Line Jazzband har spillet på de fleste klubber, festivaler og har medvirket i både TV og radio udsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Holland, Belgien, England, Irland, Skotland, Litauen og selvfølgelig i Sverige. Orkestret har udgivet 15 Cd’er, hvoraf den seneste “30 Years Anniversary” kom på markedet i august 2019. 

Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes evne til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidigt være tro mod den New Orleans-inspirerede stil, som bandet har. Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder sig fra alt mellem Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin.

Krydret med blues og gospel, skaber disse - endnu relativt unge - musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionelle jazz. Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk live band, hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med. Bandet turnerer meget og har gennem årerne haft besøg af gæsteartister, så som Lillian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Miriam Mandipira, Orange Kellin, Roy Williams, Marilyn Keller, Phil Mason og Isabella Lundgren m.fl.

Second Line Jazzband består af: 
Jesper Albrektsson – trompet & sang
Niklas Carlsson – trækbasun & sang
Olof Skoog – saxofoner, klarinet og sang
Hampus Andersson – guitar
Per Bach – kontrabas
Johan Horner – trommer