Eventkalender

Print

Info

Kiss Kiss Bang Bang
Malene Mortensen
Peter Rosendal

Copenhagen Jazzfestival 2019

Fre 05 Jul KL 20:00 EntrÉ 180 kr
Billetter sælges gennem Billetto.dkKiss Kiss Bang Bang har hele jazzhistorien med i rygsækken når de kaster sig over musikken fra de klassiske James Bond film. Der er fart på, glimt i øjet, god stil og masser af eventyr.

De har henrykket publikum med deres "Dekadente og sofistikerede koldkrigsjazz" (Kjeld Frandsen, Berlingske Tidende) ved koncerter og to kritikerroste albums.

Og nu slår de sig sammen med Malene Mortensen og Peter Rosendal, to af Skandinaviens førende musikere. Udover en vidunderlig stemme har Malene Mortensen også både en fantastisk timing og en fabelagtig formidlingsevne. Og pianisten Peter Rosendal, der har mere end 10 albums i eget navn bag sig, har en enestående evne til at kombinere det naturlige med det overraskende og "frække" i sit spil.

Man kan vel næsten ikke vente med at høre Miss Mortensen og Dr. Rosendal sammen med Kiss Kiss Bang Bang fremføre numre som "Goldfinger", "Diamonds Are Forever", "The James Bond Theme" og "You Only Live Twice"
"Det er rigtig clubjazz og jeg ville nyde at høre denne gruppe fyre dette repertoire af i en klub med fadøl og smøger og så måske slutte aftenen af med en Martini - Shaken, not stirred" Niels Christensen, jazzspecial om "Secret Service"

Malene Mortensen - Vokal
Peter Rosendal - Piano
Rasmus Kjærsgaard - Sax
Mads la Cour - Flygelhorn
Graig Earle - Bas
Carsten Landors - Trommer