Eventkalender

Print

Info

SONAMOS LATINOAMERICA CPH 2019

International Festival

Lør 21 Sep KL 19:00 EntrÉ 100 kr

Billetter sælges gennem Billetto.dkVelkommen til den International Festival SONAMOS LATINOAMERICA CPH 19.

Lørdag d. 21 september åbner Krudttønden dørene til Sonamos Latinoamerica Festival 2019 sidste aften! 


For 3. år af træk byder Sonamos Latinoamerica Cph velkommen til en festival hvor den bredt latinamerikanske lydunivers er i fokus. Vi gøre det i år med tre aftener med dobbelt koncerter hvor hver aften vil et herboende latinamerikansk ensemble møde et ensemble fra udenfor Danmarks grænser. Vi præsenterer under festivalen aktuelle musikere, som arbejde med dyb rødder i latinamerikansk musik. De blander rytmer og stilarter og finder deres egne lyde i det kvalitetsbrede univers af latinamerikanske musiktraditioner, hvoraf mange ikke er særligt kendte i Danmark. Kvaliteten er helt sin egen, når disse latinamerikanske musikere fanger tonerne og leger med dem i deres "world music".

På Krudttønden har vi den fornøjelse til at kunne præsentere musikken fra Colombia med Sankofa Trio, som kommer hele vejen fra Latinamerika, og den lokale trio Choro Vivo med sin fortolkning af den brasilianske musikkultur. 


AFTENSPROGRAM
19:00 - Døren åben

19:30 - Sankofa Trio (COL) - Folklore fra Colombia
Sankofa Trio fra Bogota Colombia udforsker lydene på deres instrumenter (fløjte, cuatro og elektrisk bass) i deres akustiske fortolkninger af nyere folkelige musiktrends i Colombia og Latinamerika. De blander på deres egne unikke måde traditionel kendt musik med nyere kompositioner og deres egne innovationer. 
Sandra M. Sánchez Vega - fløjte
Zahira Noguera Cárdenas - cuatro
Daniel Iván Sossa Aljure - elektrisk Bass
www.facebook.com/sankofatrio/ 

21:00 - Choro Vivo (DK) - Brasiliansk musik
Med choro som stilistisk ramme giver musikerne i Choro Vivo deres helt egen fortolkning af musikken, der med sine stærke rødder i den klassiske, europæiske musik, også er åben for improvisation og spontanitet som i amerikansk jazz. Tag med Choro Vivo på en musikalsk rejse til Brasilien, og få et charmerende og anderledes indblik i denne rige brasilianske musikkultur.
Martin Heap - 7-strenget guitar og cavaquinho
Martin Buono - guitar
Marco Spallanzani - bandolim
www.chorovivo.dk

Mød fortid, nutid og fremtid i latinamerikansk folkemusik.

Festivalen Sonamos Latinoamerica CPH 2019 arrangeres af CkulturA i samarbejde med Musikmuseet, Union KBH og Krudttønden. 


Med støtte af Statens Kunstfond, Dansk Musiker Forbund, Frederiksberg Kommune, Østerbro Lokaludvalg, Københavns Kommune og Tempi. 

www.ckultura.org

www.facebook.com/sonamoscph/