Livemusik

Print

Info

JESPER HEDEGAARD SOUND OF BRASIL

Brasiliansk Instrumentalmusik

Lør 07 Apr KL 20:30 entrÉ
Billetter sælges i døren.


JESPER HEDEGAARD SOUND OF BRASIL

En koncert som drager publikum ind i sanseligheden og lyden af Brasilien

Publikumsopbakningen ved vores turné i efteråret 2017 har været overvældende, så vi skruer en smule op for forventningerne. Der er enestående brasiliansk koncert på programmet med SOUND OF BRASIL.

To af Brasiliens ypperste instrumentalmusikere Sidiel Vieira og Celso de Almeida er inviteret med, når Jesper Hedegaard og Alexander Kraglund udfolder den Brasilianske instrumentalmusik i et intenst og nærværende sammenspil.

Stilarten bygger på 60'ernes berømte brasilianske trioer - et spændende og anderledes musikkoncept som både overrasker og begejstrer. På repertoiret er samba, choro, baião og samba-canção i en skøn blanding af brasilianske mesterværker og egne kompositioner.

Jesper Hedegaard har specialiseret sig i Brasiliansk Musik siden 1976 og har boet og turneret i Brasilien i mere end et årti. I 2015 indledte han triosamarbejdet med Sidiel Vieira (b) og Celso de Almeida (dr) med en succesfuld koncertrække i São Paulo. Allerede i 2012 indspillede Jesper pladen "Time to Change" trioens sammenspil ligger fundamentet for dette anmelderroste album. Celso de Almeida betragtes som en af verdens bedste trommeslagere inden for genren og turnerer over hele verden med Bossa Nova dronningen Rosa Passos.

Alexander Kraglund - violin, bratsch, og mundharpe
Jesper Hedegaard - piano
Sidiel Vieira - bas
Celso de Almeida - trommer

www.jesperhedegaardtrio.com