Info

Cæcilie Norby Stjernenatten 2018
feat. Katrine Gislinge, Prof. Anja C. Andersen, Lars Danielsson og special guest

Copenhagen Jazzfestival 2018

Fre 13 Jul KL 20:00 EntrÉ 250 kr

Billetter sælges gennem Billetto.dk


 


En musikalsk hyldest til Universet, hvor fakta formidles poetisk.

Cæcilie Norbys intim koncerter på Krudttønden under Copenhagen Jazz Festival er lidt af et tilløbsstykke - og med rette. Hun formår som ingen anden, at inddrage publikum på en rejse, hvor musikalske universer åbenbarer sig.

I år byder hun på videnskabskoncerterne “Stjernenatten 2018”, hvor det magiske omdrejningspunkt er det uendelige fysiske univers. Cæcilie Norby vil sammen med Professor i stjernestøv Anja C. Andersen fra Niels Bohr Instituttet - som fortolker fakta på lyrisk vis - og to af Europas mest anerkendte instrumentalister: Katrine Gislinge (piano) og Lars Danielsson (bas, cello) tage publikum med på en musikalsk og kosmisk rejse, hvor musik og videnskab fusionerer.

Repertoiret spænder vidt fra klassiske værker af Debussy og Satie til Bowie og Soundgarden, samt musik af Cæcilie Norby og Lars Danielsson.

Om koncerterne udtaler Cæcilie Norby " Det er en helt unik koncertform, hvor vi blander videnskab med musik. Åndeløse fakta bliver afbilledet i toner og skønhed.”

Line up:

Cæcilie Norby, vokal (DK), har igennem sin karriere været skelsættende og banebrydende mht. at kunne navigere på tværs af musikalske genrer- fra pop, rock, klassisk til Jazz, og forene dem i et helstøbt troværdigt udtryk. Hun anses som værende én af Europas vigtigste vokalister på den rytmiske scene, og har sunget med mange af de største stjerner verden over. Med rette, er hun i udlandet blevet tildelt kendenavnet  "The Danish Vocal Queen".

Katrine Gislinge, flygel (DK) har de sidste 3 årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister med både solo og kammermusik koncerter over det meste af Europa og USA.

Anja C. Andersen, spoken words/lyrik (DK)

Professor i Astrofysik og planetforskning på Niels Bohr Instituttet. Udnævnt som Danmarks første professor i offentlighedens forståelse for videnskaben.

Lars Danielsson, bass/cello (SE) er en af Europas mest eftertragtede bassister. Som bassist har Lars Danielsson en helt unik helstøbt lyd, som favner musikken med en lyrik og dynamik, som er ganske enestående. Modtager af den prestigefyldte tyske "ECHO" Jazz, som bedste Internationale bassist i 2015, 2016 og 2017. 

Special guest: tba.