Anmeldelser

Print

21 oktober 2016

CPH POST giver That Theatre Companys PROOF 5 stjerner og skriver bl.a.:

"Watching Burns on stage is quite an experience. You see a man with deep expressive skills who transforms the stage into the most natural of environments. He just feels comfortable, like in his own habitat. And that is a generous gift for everyone at the theatre."

Læs hele anmeldelsen her: cphpost.dk

.........….


1 marts 2016

CPH POST giver That Theatre Companys Shakespeare Unplugged 5 stjerner og skriver bl.a.:

"It was a very personal experience from beginning to end. The director Barry McKenna had taken the authenticity to a new level by breaking down the fourth wall and placing the audience on stage as part of the backdrop, similar to how it would have been in Shakespeare's day.

Ian Burns and Andrew Jeffers as the main characters Derek and Jon were energetic throughout, making the audience laugh over and over again with their direct approach to people in the audience who each time were left speechless but entertained."

Læs hele anmeldelsen her: cphpost.dk

.........….


3 marts 2016

Your Danish Life giver That Theatre Companys Shakespeare Unplugged pæne ord med på vejen.

"The story and acting ends up by completely mesmerising us as we are caught between desperately trying to hear and understand the verses and having a good laugh. The show is really a great mixture of both serious play, they can really act out Shakespeare, and a rather comic and unserious pub atmosphere."

Læs hele anmeldelsen her: www.yourdanishlife.dk

………………..


19 februar 2016

En flot anmeldelse af That Theatre Companys Shakespeare Unplugged fra Kulturkongen.dk.

"Min ledsager og jeg grinede, så tårerne trillede, og var fascineret når et dramas klimaks udspillede sig nærmest lige midt i publikumsmassen."

Læs hele anmeldelsen her: www.kulturkongen.dk

………………..


16 februar 2016

CPHCULTURE giver That Theatre Companys Shakespeare Unplugged 4 ud af 6 stjerner og skriver bl.a.:

"Ian Burns funkler som hårdtprøvet mur og Andrew Jeffers dødsscene fremstår som kostelig komik. Begge de herrer har tydeligvis også sans for at formidle Shakespeares gloriøse glocer, og er ikke bange for at give gamle Bill Shakespeare lidt røg, så også den yngre del af publikum i højere grad hænger på. Shakespeare uden undertekster kan nemlig godt være en udfordring for et ungt dansk publlkum, men That Theatres Shakespeare Unplugged forbliver stadig en ganske underholdende affære i Barry McKeenas iscenesættelse."

Læs hele anmeldelsen her: cphculture.dk

.........….

16 februar 2016

University Post giver That Theatre Companys Shakespeare Unplugged flotte ord med på vejen. De skriver bl.a.:

"Upon entering, guests are encouraged to walk on set and order a beer from the bar to enjoy during the performance. Audience members who arrive first are able to sit at tables alongside the actors. Pub meets theatre in this unconventional setup that perfectly complements the intermittent sonnets and raunchy humor."

Læs hele anmeldelsen her: universitypost.dk

……..………

6 november 2015

Endnu en flot anmeldelse af That Theatre Companys Marathon. Denne gang i Weekendavisen.

"Ian Burns, der leder That Theatre Company i København, har instrueret denne engelsksprogede oversættelse af den italienske tekst. Han lader de to skuespillere løbe på stedet i samfulde 60 minutter, mens de taler. Det er en betydelig fysisk præstation, som ikke alene kræver en vis stamina, men også teknisk kropskontrol. Det fungerer faktisk fremragende."

Læs hele Klaus Rothsteins anmeldelse her: www.rothstein.dk

………………..


2 november 2015

CPHCULTURE giver That Theatre Companys Marathon 5 ud af 6 stjerner og skriver bl.a.:

Ian Burns sørger i sin iscenesættelse for, at de to skuespillere kommer hele følelsesregistret igennem - fra irritation, vrede, arrogance og jalousi til omsorg, empati, selvmedlidenhed og ensomhed. Forestillingen ender derfor som en sejr for dem alle - og i sidste ende også for os. Om udfaldet for de to karakterer i stykket bliver lige så lykkeligt, må man til Krudttønden for at opleve - og det hurtigt.

Læs hele anmeldelsen her: cphculture.dk

.........….

30 oktober 2015

Magasinet KBH giver 4 ud af 6 stjerner til Audrey Castanedas one man show: Sjovt nok!

"Audrey er så ligetil og hjertelig i sine jokes, at man lynhurtig genkender flere scenarier og griner højlydt. Ærligheden sprudler og selvironien pirker kun højere igennem showet, hvis tre stadier kan føre til en form for løsrivelse fra idealerne."

Læs hele anmeldelsen her: magasinetkbh.dk

……..………


25 Oktober 2015

Son Puntillas gav endnu en forrygende koncert i Krudttønden hvor der blev festet igennem på et tæt pakket dansegulv, skriver High Fidelity Salsa bl.a. i deres anmeldelse af koncerten 24 oktober 2014.

Læs hele anmeldelsen her: hifisalsa.dk


............


25 oktober 2015

Review by The Copenhagen Post: That Theatre's 'Marathon' is absorbingly brilliant from start to finish.

"To call 'Marathon' original is damning with faint praise - this is a little Godot that daubs masculinity across canvases of love, family, death, heroism, battles, lesbians and potentially ruptured spleens. The questions it asks are broad and far-reaching - the hilarity with which it asks them crude, incisive or coming from silence. You cannot deny the brilliance of a play that makes two men in a room something much, much more than that."


Read more at: http://cphpost.dk/


............


10 juli 2015

Cæcilie Norby gav en fremragende koncert på Krudttønden den 10. Juli og musikmagasinet Gaffa kvitterede med 6 stjerner

"Jeg har set og hørt flere koncerter med Norby, men denne udviklede sig til den suverænt bedste, jeg nogensinde har oplevet, måske fordi det var en intimscene, Norby optrådte på, måske fordi samspillet i hendes trio blev så exceptionelt. Krudttønden blev i hvert fald en gavebod". - Ivan Rod, Gaffa

Læs hele anmeldelsen her: http://gaffa.dk/anmeldelse/97689

..........


8 juli 2015

5 hjerter til Palle Mikkelborg - med Helen Davies, Jakob Bro og Ayi Solomon i Politiken

Højt til himlen

Det startede i omegnen af Nat King Cole-klassikeren 'Nature Boy' med fuld Gaddafi på rumklangen, og det endte godt halvanden time senere med Jakob Bros komposition til sin far 'Lyskaster' fra hans seneste cd, 'Gefion'.
Mellem disse to definerbare punkter blev der foretaget en rejse, som gik til forskellige mentale egne af det mikkelborgske univers, hvor der er højt til himlen, og hvor spiritualiteten og skønheden er i højsædet.

De fire musikere fra så forskellige dele af verden som Ghana, Wales, Jylland og Nørrebro, kommunikerede eminent godt med hinanden, og det musikalske udtryk vekslede fra æterisk søgende avantgardisme til bundsolid heavy metal-funk med Black Sabbath-trommer og distortion på guitaren.

Kapelmesteren gik med sin trompetsnabel rundt som en venlig elefant og nussede sine medmusikanter, dikkede dem lidt under hagen og smilede, så de ydede en endnu bedre og federe indsats.

Det er musik, som tør tøve, som tør udstille sin proces, og som vil være et bud på en meningsfuld totalsammenhæng.

Når Mikkelborg og konsorter skaber musikalske universer, er det meningen, at man skal bebo dem med krop og sjæl, hjerne og hjerte. Og det gør man gerne, fordi de er så smukke og indtagende.

Så en aften i selskab med denne kvartet blev en slags wellness-campingtur, og efterfølgende så man på et skumrings-Østerbro med milde og forstående øjne. Musik er en helbredende og forløsende faktor, når det fungerer optimalt.

- Politiken

..........
8 mar 2015

Anmeldelse på kulturkongen.dk

Shakespeare's Women - That Theatre

Evige vidunderlige Shakespeare!

5/6 kongekroner på kulturkongen.dk.

"Er du god til engelsk og kan lide Shakespeare, eller er du gymnasielærer og underviser i engelsk, så hast til Krudttønden og tag dine elever med."

Læs mere på: kulturkongen.dk

..........
5 mar 2015

Review by The Copenhagen Post:

Shakespeare's Women - That Theatre

Shakespeare's women are made of sturdy stuff.

5 stars in The Copenhagen Post.

"As William Shakespeare himself once wrote: "There is nothing either good or bad, but thinking makes it so," and audiences of this show thought it was brilliant."

Read more at www.cphpost.dk

..........
31 okt 2013

Review by The Copenhagen Post:

The Woman in Black - That Theatre.

In that theatre space, the whole of Østerbo will hear you scream.

6 stars in The Copenhagen Post.

"The element of fear is difficult to instil in theatre, but this gripping production will take you to the dark corners of your mind - certainly places that you may not want to visit again".

Read more at www.cphpost.dk

..........
8 mar 2013

Review by The British Chamber of Commerce:

Shakespeare's Women - That Theatre.

"The dynamic duo, Barry McKenna and Ian Burns, have done it again. They have written an excellent play that brings us back to the beginning of 17th century London. Centre stage is Shakespeare, the English Bard, whose legacy includes plays like Romeo and Juliet, Hamlet and King Lear, returning to his beloved Globe Theatre in London. He is old, but still active as a playwright and is struggling with the creation of a new female character. Time and ill health have taken their toll the sharpness of his imagination"...

Read more at www.bccd.dk

28 okt 2012

4 stjerner til Old Times på CPHCULTURE.

Harold Pinters stykker byder altid skuespillere såvel som publikum på udfordringer. Hans særlige sprog fordrer en helt særlig spillestil og rytme, som kan være uhyre vanskelig at tilegne sig. Så meget desto mere imponerende forekommer den beskedne engelsksprogede produktion, man kan opleve på Krudttønden.

Barry Mckenna har instrueret de tre skuespillere, så karaktererne virkelig virker som om, at de stammer fra hver deres klode. De taler til men egentlig aldrig med hinanden. Pauserne synes frysende kolde og man fornemmer den hulhed, der kan være i for høflige samvær med andre.

Sue Hansen-Styles leverer den begavede Annas replikker som verbale issyle, mens Angela Heath-Larsen rummer uendelige hemmeligheder og dyb melankoli som den dagdrømmende Kate. Endelig får vi Ian Burns Michael Caine-agtige gavflab, der gemmer både på lune og sårbarhed. Tilsammen den perfekte trio, som gør en lidt støvet klassiker som OLD TIMES seværdig igen.
..........
17 sep 2011

4 stjerner til Kirlian Camera, Steinkind og Desiderii Marginis i Gaffa.

"Kirlian Camera er en speciel størrelse med et helt eget udtryk, og med koncerten satte de et fint punktum for en helt igennem god aften", skriver Ras Bolding blandt andet i sin anmeldelse.

Læs hele anmeldelsen her.
..........
5 jul 2011

Carsten Dahl og hans gruppe, Experience får topkarakter i Politiken.

Politikens CHRISTIAN MUNCH-HANSEN skriver i sin anmeldelse blandt andet:

"Det er sjældent, at man er vidne til musik helt uden filter. En sådan sjælden begivenhed udspillede sig mandag aften i et tætpakket Krudttønden, hvor pianisten Carsten Dahl spillede med sin kvartet, Experience."

Læs hele anmeldelsen her.