Udforsk og skab på Krudttønden: Søg om Residency 6.feb - 2. marts

Vi åbner dørene til Teatersalen for ungt eksperimenterende undergrundsteater. Bliv en del af vores mission om at skabe et community for unge teatergrupper. Ansøg om residency fra 6. feb - 2. marts og vær med til at forme fremtidens teateroplevelser!

Hvad går Residency ud på?

Krudttønden er i rivende udvikling og vi vil gerne invitere dig med på rejsen. Vi ønsker at Krudttønden bl.a. skal være et kulturelt fællesskab med fokus på eksperimenterende undergrundsteater for unge. 

Her kan du udforske, afprøve og være med til at skabe et levende community for unge teatergrupper - et springbræt ind i den professionelle teaterverden. 

Vores Teatersal er ikke kun et sted for forestillinger, men også for workshops, salonaftener og andre kreative udfoldelser. Vi ønsker at give plads til denne udvikling, og derfor kan du ansøge om residency i korte perioder i løbet af året, særligt når Teatersalen ikke er i brug. 

Sådan ansøger du

I februar har du mulighed for at ansøge om residency (6. feb – 2. marts). Ansøg via linket HER

Sådan udfylder du blanketten: 

Eventbeskrivelse: Fortæl os, hvem I er, hvor mange I er cirka, og hvad I tidligere har lavet inden for teater. 

Formål: Beskriv, hvad I håber at opnå efter jeres residency-periode – åben prøve, workshop, salonaften, morgendans, teaterøvelser osv. Forklar også, hvorfor I har brug for residency. 

Hvornår: Angiv hvornår, og hvor mange dage I ønsker for jeres residency-periode.